Resultat från Leipzig

Var det någon mer än jag som kollade på Världscuphoppningen från Leipzig i Tyskland förut?
Ifall ni gjorde det så måste ni hålla med om att Henrik von Eckermanns och Allerdings insats var otrolig!
Henrik hade inte kvalat till denna omgång så det var inte meningen att han skulle vara med och rida överhuvudtaget. Två minuter innan start fick han och hans chef Ludger Beerbaum reda på att det var en strykning i startfältet och Ludger uppmanade Henrik till att springa och byta om samt fixa hästen medans han gick och anmälde honom startklar.
Turligt nog hade Henrik varit med och gått banan för nöjes skull, för han och Allerdings satte två felfria rundor, slutade på en femteplats och fick därmed 13 världscuppoäng!


Bild från Hästmagazinet.com!

Det kallar jag att vara iskall! Alla hans saker var ihopplockade och han var inte alls beredd på att få starta. Dessutom var det han och Allerdings tredje tävling tillsammans. Riktigt imponerande!

För de övriga svenskarna som var med gick det tyvärr inte lika bra. Angelica Augustsson och Mic Mac satte en felfri runda, men red bort chanserna till högre placering i omhoppningen då Mic Mac stannade på ett hinder. Därefter rev hon ett hinder och kom slutligen i mål med tidsfel samt slutade på en 12:e plats.

Allas vår Jerringpristagare Rolf-Göran Bengtsson och Ninja gjorde en riktigt snygg runda, dock tyvärr med ett tidsfel. Han slutade på en 14:e plats och lyckades kamma ihop tre världscuppoäng. Någon mer än jag som blev lycklig av att se bindeln på Rolf-Görans arm? Han är så värd det!
De som hamnade i topp var trippelt tyskt och inom samma sekund. Hård strid med andra ord!
1. Christian Ahlmann på Taloubet Z
2. Katrin Eckermann på Carlson
3. Marcus Ehning på Sabrina
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0