Skor

I slutet på denna veckan är det dags för båda hästarna att skos, äntligen!
De har gått i snart tio veckor, alltså en hel månad längre än vad de brukar gå. Anledningen till detta är att vår hovslagare har varit sjuk och vi vill verkligen inte ha någon annan än honom. Våra hästar har speciella behov när det gäller skoningen och han är den enda som kunnat åtgärda det korrekt hittills.
Han är samtidigt en väldigt genuin människa med båda fötterna på jorden, otroligt noggrann och hjälpsam samt att du kan ringa och fråga honom vad som helst när som helst! Ingen fråga är för dum! Alltså en helt underbar människa som är guldvärd för våra hästar!


Kalma älskar honom!
Har ni någon hovslagare som ni absolut inte vill släppa taget om?
Jag själv har bytat hovslagare så många gånger att jag tappat räkningen, då de sköter sig de tre första gångerna för att sedan göra katastrofskoningar. Någon som känner igen sig och har haft samma problem?

Kommentarer
Postat av: warnmark -officiell bloggare Göteborg Horse Show 2012

Sv; Det är så härligt att höra när hästarna har haft så få ägare :D

2012-01-24 • 12:07:23
URL: http://warnmark.blogg.se/
Postat av: warnmark -officiell bloggare Göteborg Horse Show 2012

Sv; Tack :)Ang. hovslagare förresten. Vi har haft totalt 3 eller 4 tror jag. En innan vi flyttade och två efter vi flyttade 2004. Den första skodde dock helt fel så vi bytte ut honom efter 3-4 skoningar (när vi upptäckte det) och den vi bytte till kommer vi aldrig släppa taget om. Helt underbar! Handskas bra med hästarna, kommer alltid i tid och om man själv är någon minut sen eller han lite tidig brukar han ha tagit ut hästen i stallgången och börjat. Haha

2012-01-24 • 12:14:29
URL: http://warnmark.blogg.se/
Postat av: Sofia - Uddevallas största modeblogg!

härligt att få det gjort! Blev helt galen när hovslagaren inte kunde komma till min dåvarande forderhäst som tappade skorna förra vintern hel tiden

2012-01-24 • 12:38:24
URL: http://smnmode.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0